Diskuse

Jeseníky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jó, jo do Široké Nivy jezdil otec na hřiby. Vyrážel motocyklem, z Mllotic nad Opavou, z chajdy. Pak se propracovával za kamádem do Holčovic. Svého druhu se tam léčil taky - jako vedoucí údržby Karnola. Nepochopil význam vstupu vojsk - dovedoucoval Údržbář, na hotelu Bílá Opavice a doma mocné technické zázemí - Takový obecní, velice milý - Kovář . Proslul tím, že CELOU! dřevo chalupu zvedl na heverech ! ...

Kdo se dopracoval do Karlovic, zřejmě byl v K. Studánce. Tam mne - Bavil svět. Veselá společnost se ztrácela v trojúhelníku - Džbán - Hubertus a Hvězda. Někteří pomatenci se insipiravali Petrovými kameny a odlétali tam konat své rejdy - koště nutné!. Já zase upřednostňoval vršek Pradědu = Klasika, co si dáme? No Praděda! Do byla doba, kdy legendární Josef Váňa - Vítěz Pardubické ještě obsluhoval lyžařský vlek! Byl u HS na Ovčárně, skoky se nicméně trénovaly i na Barborce, (chata:-)). Ten kraj je skutečně úžasný! ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 394x
Jsem maminkou dvojčat, z nichž jeden z nich má ADHD. Tento blog slouží pro rodiče a prarodiče takovýchto dětí. Zde můžete číst a sdílet různé články, radit se a diskutovat.

Seznam rubrik